M3: Brandt fängt ois, aber vorn geht nix zam

Des war a richtiger Krimi, was da am Wochenende abganga is! Der TSV Schwabmünchen 3 hod knapp mit 23:24 gegen den TSV Göggingen 3 verlora. Dabei hod’s in der ersten Halbzeit no richtig düster ausgeschaut: 9:17 ham die Schwabmünchner hinten glenga, do hod gar nix hinhaut – weder in da Abwehr no im Angriff.

Aba in der zweiten Halbzeit, do san’s dann endlich aufgwacht! Vorne war’s no net der Brüller, aber hinten? Oida, da Brandt im Tor – Wahnsinn! Der hod den Göggingern die Bälle förmlich um die Ohr’n g’haut, dass de gar nimma gwusst hom, wo se hinschießen solln. Des war a Show vom Feinsten, der Brandt hod uns echt am Leben g’halten.

Nur vorn, des war halt a anderer Schuah. Da geht einfach net gnua zam! Zu wenig Zug zum Tor, zu vü Chancen versemmelt. Auch wenn die Buam in der zweiten Halbzeit no an richtig g’fährlichen Endspurt hinlegt hom, hod’s am Schluss net ganz g’reicht. Göggingen hod die zwei Punkte mim allerletzten Quäntchen Glück heimg’holt.

Und a wenn’s vorn ned so gut glaufen is, der Trainer war trotzdem oag sauer: „Vorn samma zu harmlos g’wesen“, hod er nachm Spiel g’meint. Aber: Wenn’s so weida geh’n wia in der zweiten Halbzeit, dann schauma im nächsten Spiel ganz anders aus!

Team: Brandt (Tor) D. Schikor 7, C. Weichel 4, D-M. Schikor 4, M. Weichel 2, Thorsten Rinne 2, Philipp Bosse 1, Florian Englberger 1, Sören Vinzelberg 1, Kristijan Calusic 1, Simon Mayer, Michi Bär