M3: gewinnt mit 30:19 gegen Post SV Augsburg – Starke zweite Halbzeit!

Augsburg – Am Samstagabend hat der TSV Schwabmünchen III beim Post SV Augsburg einen klaren 30:19-Sieg eigfohrn. Awer: In der ersten Halbzeit hätt des ganz anders ausschaugn kenna! De Abwehr war schwach wie a nasses Wischerl, un zur Pause warn’s grad mal mit 9:8 vorne. Awer dann – in der zwoaten Halbzeit – hammer aufdrennt! Angriff und Abwehr warn bärenstark, und am End war’s a gmahte Wiesn.

Erste Halbzeit: Schwabmünchner Abwehr steht wacklig

In der ersten Halbzeit hod de Schwobmünchner Defensive viele Lücken aufgwiesn. De Augsburger ham immer wieda einfache Tore gschossn, weil de Abstimmung hinten einfach ned passt hod. Vorn is a ned vui zamganga, des Spui war irgendwie zäh. So samma grad so mit 9:8 in die Pause gangen – do hod ma merkwürdn: Do muaß mehr kemma!

Zweite Halbzeit: Schwabmünchen dreht auf – Angriff und Abwehr dominieren

Nach der Halbzeit war Schwabmünchen wie ausgwechselt. De Abwehr hod wie a Mauer gstanna, nix is mehr durchkemma. Und vorn hammer uns des Leben leicht gmacht. Manuel Reinsch, der mit 7 Buden überragend war, un Dan-Micha Schikor mit 6 Treffern ham de Augsburger Abwehr schwindlig gschossen.

Besonders schee: Tobias Müller, der sei Debüt gfeiert hod, hod glei 3 Tore beigsteuert. Des war a Auftakt nach Maß!

Manuel Reinsch spendiert Kasten Bier

A kleiner Aufreger gabs a: Da Manuel Reinsch hod sich in der zweiten Halbzeit a bissl zu lautstark bei de Schiris beschwert und muaß dafür a 2-Minuten-Strafe absitzn. Awer des hat am Spielverlauf nix mehr verändert – außadem: Weil er fürs Meckern auf die Strafbank muaß, hod er sich net lumpen lassn und spendiert am Team a Kasten Bier. Prost, Ente!

Team:

Manuel Reinsch (7, 1x 2 Minuten Strafe wegen Meckerns), Dan-Micha Schikor (6/1), Niki Baur (4), Christian Weichel (4), Tobias Müller (3), Dominik Brandt (Tor), Markus Weichel (2, 1x 2 Minuten Strafe), Thorsten Rinne (2, 1x 2 Minuten Strafe), Sören Vinzelberg (1), Michael Bär (1/1)
Am End hod Schwabmünchen mit einer starken Leistung in der zwoaten Halbzeit klar gwenna und guad gfeiert – mit dem verdienten Sieg un am Kasten Bier.